Søk
Close this search box.

Charterturer for grupper/events

Booking: +47 995 71 058

La transportetappen til Lofoten bli en del av din Lofotopplevelse!

Med MS ØYKONGEN tilbyr vi events/gruppeturer hvor dere måtte ønske rundt om i regionen, om sommeren kjører vi daglig til Trollfjorden, samt turer som hvalsafari, fisketurer, skyssoppdrag, charter til/fra Lofoten, Vesterålen, Bodø, Narvik, Evenes etc. Måltid for grupper må forhåndsbestilles. 

MS ØYKONGEN er charterbåten for alle typer grupper som ønsker de gode maritime opplevelser i Lofoten. MS ØYKONGEN er en komfortabel hurtiggående båt sertifisert for 85 passasjerer. Fartøyet har romslige salonger med panoramautsikt, sittegrupper og stort hoveddekk.

Det rike dyrelivet i Lofoten har fasinert turistene i århundrer, er vi heldig kan man se både havørn, hval og sel, samt et rikt fugleliv på en tur til Trollfjorden. 

Vi kjører også faste turer daglig fra Svolvær Torg hver dag hele sommeren. Vi kjører opp gjennom Øyhellsundet og til Trollfjorden. Opplev den storslagne naturen og den magiske fjorden, en av de mest dramatiske fjordene i Norge. Det er mange havørner i området, så sannsynligheten for å få glimt av den majestetiske rovfuglen er stor.

Avgang fra Hanøy for Charterturer

Translate »